Planløsning da og nå

Som jeg skrev i forrige innlegg ble det lagt ned mye tid og arbeid i tegneprosessen for å komme frem til den "optimale" løsningen. Kunne sikkert holdt det gående og gjort endringer til det uendelige, men på et tidspunkt må vi si oss fornøyd og ta prosessen videre :). En blanda følelse når du har bestemt deg for noe - "nå er det ingen vei tilbake"...


Vårt aller første utkast fra 2.etg. Her er Altanen ut fra kjøkkenet inkludert i "huskroppen" (denne ble plassert utenfor slik at vi fikk 14 kvadratmeter ekstra å jobbe med i denne etasjen). Arkitektene fikk noe helt annet å jobbe med når altanen var trukket ut og etter mye frem og tilbake landet vi på denne løsningen:


I andre etasjen er det god takhøyde og mye vinduer som slipper inn godt med lys. Kjøkkenet og stua er en relativt åpen løsning, hvor en peis og et trappetrinn opp til stuedelen skiller de to rommene.

 

Ha en fin mandag og start på uka :)

Katrine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

villariarveien

villariarveien

35, Sandnes

Instagram: @villariarveien

Kategorier

Arkiv

hits