Får blogge litt da... "Hei bloggen"

Vi kjøpte tomt i 2015 og nå, i inngangen av sommeren 2016, begynner ting endelig å skje. Ikke det at ting ikke har skjedd før, for det har det. Planleggingsfasen og tegnefasen i denne prosessen har tatt (nødvendig) lang tid. Det er også andre faktorer som spiller inn og som har drenert denne prosessen (som i utgangspunktet ikke behøvde ta fullt så lang tid), men det får vi ta i en annen blogg :) 

Å bygge hus er (tror jeg - har jo ikke fullført en slik prosess enda) en krevende og spennende prosess. For min del er det overveldende hvor mange valg som blir viktige, og da tenker jeg ikke på hvilket kjøkken vi skal ha, farge på veggene eller hvilken type fliser. MEN, når du tar deg selv i å bruke tid på å velge betjeningsplate til toalettet... ting du som regel ikke legger deg oppi ved et "vanlig" huskjøp blir plutselig nå meget tidskrevende (og muligens kostbart). 

Denne bloggen vil følge husbygginga som nå endelig er påbegynt i Riarveien samt bli oppdatert med valg som tas underveis. Som bilde viser er gravinga på tomta godt i gang! Hurra!

Katrine

6 kommentarer

Monica

06.08.2016 kl.23:34

Heia søta!Så gøy med blogg, glede meg til å følge prosjekt husbygging i det beste nabolaget;)

villariarveien

06.08.2016 kl.23:37

Blir fantastisk å bli ein del av det besta nabolaget :)

Lisbeth

07.08.2016 kl.08:23

Hei :-)

Blir spennende å følge dere fremover 👍

Vet hva dere går gjennom, mye arbeid selv bare med søknader og innhenting av priser. Lykke til med drømmehuset 😃

villariarveien

07.08.2016 kl.10:45

Lisbeth: Takk for det :) Ser at du nettopp har vært gjennom den samme prosessen, og fått et fantastisk flott hus - gratulerer!

Tone Lise Stokkeland

07.08.2016 kl.18:41

Hei, er det dere som skal bygge sammen med Cecilie? Da blir vi nesten naboer :) Vi skal igang å bygge to boliger i Torvmyrveien 7 ;) Gøy med blogg underveis i bygging. Ses plutselig, kanskje i en taxi eller i gata ;)

villariarveien

07.08.2016 kl.19:42

Tone Lise Stokkeland: Det stemmer, vi bygger ved siden av Cecilie og Kristoffer :) Gleder oss til å komme til Austrått! Så kjekt at dere bygger like ved. Når starter dere? Sees plutselig ja ;)

Skriv en ny kommentar

villariarveien

villariarveien

35, Sandnes

Instagram: @villariarveien

Kategorier

Arkiv

hits